E=mc2

De dingen simpel houden is vrij moeilijk, de dingen moeilijk maken is daarentegen vrij simpel

De Reis van de Held

Basis voor persoonlijke- en teamontwikkeling

VERSIMPELAAR

Ben je het overzicht kwijt omdat de ondersteunende processen in de organisatie te ingewikkeld zijn geworden? Wij helpen je door het bos de bomen weer te zien.

E=mc2

COACH

Behoefte op persoonlijk niveau of als team aan een stap vooruit? Wij zorgen voor op maat gemaakte inspirerende trainingen, procesbegeleiding en coachgesprekken op basis van de Reis van de Held.

De Reis van de Held

THESISBEGELEIDER

Ben je bezig met je bachelor of master thesis, maar loop je vast bij het opzetten en uitvoeren van je onderzoek, dan kunnen wij je helpen.

Hulp bij onderzoek

SIMPLY SPECIAL

Simply Special richt zich op de ontwikkeling van mensen in organisaties. Persoonlijke ontwikkeling van mensen in werk of opleiding. Overzicht en eenvoud van werkprocessen en organisaties. Wij bieden inzicht in de ontwikkelmogelijkheden van mens en organisatie en op maat gesneden interventies voor veranderingen in gedrag, cultuur en processen.

OVER MARC

“Marc van den Hoop (1965) is nieuwsgierig, analytisch, een echte denker. Maar wel één die graag doet. Op de vraag waar hij plezier in heeft is het antwoord eenvoudig: ‘Lekker bezig zijn in contact met mensen, van alles leren’. Marc van den Hoop is niet van vandaag op morgen coach en trainer geworden. Een opmerkelijk loopbaanpad voerde hem langs het kweken van planten, een studie bodemkunde, een wetenschappelijke carrière en van lieverlee opklimmen – of misschien beter gezegd afdalen – tot leidinggevende in een grote onderzoeksinstelling.”

Meer over Marc

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen van Simply Special.

Marc Magazine

Referenties

Gerard van Egmond, Bestuurder publieke (zorg) sector
Marc heeft oog voor hoofdlijnen en details. Hij heeft het vermogen de medewerkers in hun sores te zien en te helpen zonder de hoofdlijnen van een (re-)organisatie uit het oog te verliezen.Daarbij investeert hij in de duurzaamheid zowel van de relatie als van de ontwikkeling van de medewerkers. Die investering houdt een goed evenwicht tussen bedrijfseconomische en psychologisch (HRM)aspecten.
Gerard van Egmond, Bestuurder publieke (zorg) sector
Jan Hardeman,Afdelingshoofd HR, Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Justitie en Veiligheid
Ik heb Marc ervaren als een zeer prettige coach. Hij straalt een enorme rust uit waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Ook laat hij tijdens coachgesprekken merken dat hij oprecht luistert door in een gesprek of in een volgend gesprek terug te komen op onderwerpen die ik benoemd heb.
Jan Hardeman,Afdelingshoofd HR, Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Justitie en Veiligheid
Elles van den Berg, mede oprichtster van Elanbd en “Met Teun en Sophie”
Ik ken Marc als een positief ingesteld persoon. Hij ziet vaak de upside van zaken en als er iets negatief of anders uitpakt ziet hij daarin het positieve. Hij laat zich niet snel kisten. Marc kan goed analyseren, hij begint met te luisteren, valt soms even stil en .... komt dan ineens heel snel tot de kern van de zaak. Iets vergelijkbaars zie ik ben hem als het gaat om resultaat boeken. Als hij iets in zijn hoofd heeft, denkt hij dat (vanuit ieders perspectief) goed door om vervolgens weloverwogen en met enthousiasme richting het gewenste resultaat te sturen.
Elles van den Berg, mede oprichtster van Elanbd en “Met Teun en Sophie”